http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

REFLEKSI NA GOTOVS

Playtoy igra dana: Candy and Clyde

candyandclydemedicon
Za ovaj petak pripremili smo vam jedinstvenu igru koja zahtijeva brze reakcije i još brže razmišljanje

Za kraj tjedna Playtoy vam donosi zanimljivu igru koju zaista nije lako strpati u neku načelnu kategoriju. Prva igra na koju nas ovaj naslov podsjeća japanski je Bishi Bashi. Međutim, u Candy and Clyde vaš zadatak je brzo reagirati na zadatak i obaviti ga prije nego što istekne vrijeme. Problem je doduše u tome što su zadaci koje vam igra nabacuje nasumični, što igri daje poseban šarm. To, i vjerojatno činjenica da igru možete završiti u manje od pet minuta.

 

Vizualno, ovaj neobični naslov podsjeća na dječje flash igre. I istina je, mališani će vjerojatno uživati u njemu. Međutim, nazovite nas kako god hoćete, ali uživali smo provoditi vrijeme mahnito rješavajući zadatke koje vam zadaju dobra Candy i zločesti Clyde. Sve u svemu, mislite li da sve razine možete obaviti s maksimalnim brojem zvjezdica i tako da ne izgubite život? Odgovor potražite na Playtoyu.

 

Ime: Candy and Clyde
Žanr: Razno
Proizvođač: Miniclip
Komande: miš
Vrijeme za završavanje: ispod 5 minuta

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije