http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KLANG SKRŠ SPRČ

Playtoy igra dana: Super Robot War

srw
Za početak tjedna Playtoy vam donosi igru u kojoj poprimate ulogu robotske verzije multipraktik sokovnika

Zašto multipraktik, pitate se. Pa, dragi naši iz više razloga. Robot kojeg kontrolirate može raditi sve osim kuhati vam kavu. On (ili ona, zavisno o tome kojeg lika izaberete) se može pretvoriti u borbeni tenk (kao Vuco, samo slabije), može prebiti sve što mu se nađe na putu i može pokupiti široki asortiman oružja.

 

Igra je osmišljena u duhu 16bitne ere. Najviše podsjeća na Segine uspješnice poput Alien Storm, Golden Axe ili Capcomovog Final Fighta. Dakle, vaš zadatak je šamarati druge robote, doći do kraja levela i naravno - preživjeti. Robota na drugoj strani ima zaista puno, leveli su dosta dobro osmišljeni, a zaraznost igre je neupitna. Pogotovo ako ste zavoljeli one stare arkadne hitove. Super Robot War je od danas dostupan na playtoyu.

 

Ime:Super Robot War
Autor: Miniclip
Žanr: Borilački/pucačina
Komande: Kursorske tipke za kretanje, J za napad, K za skok, J i K za specijalni napad i razmak za pretvaranje u Vucu
Vrijeme igre: oko 30 minuta

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije