http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GUILD WARS 2!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

gw2
Ovaj tjedan zasigurno će u potpunosti obilježiti izlazak Guild Wars 2, najisčekivanijeg MMO-a godine

Sony je ovoga tjedna očito odlučio utržiti još pokoji dolar na starijim igrama, pa će se već sutra na tržištu pojaviti sljedeće kolekcije: inFamous Collection, Ratchet & Clank Collection, God of War Saga, Journey Collector's Edition. Naravno, sve kolekcije biti će PlayStation 3 ekskluzive.

 

 

U utorak izlazi i Damage Inc.: Pacific Squadron WWII i to za PC, PS3 te Xbox 360 platforme, kao i 'Leviathan', najnoviji DLC za Mass Effect 3 te 'Disorganized Crime Map Pack' za Max Payne 3.

 

Naravno, vrhunac tjedna obilježiti će izlazak Guild Warsa 2, naisčekivanijeg MMO-a godine koji bi igračima trebao ponuditi mnogo kvalitetnije MMO iskustvo nakon razočaraja u obliku Star Wars: The Old Republica kojemu broj korisnika i dalje rapidno pada.

 

 

Za ljubitelje sporta tu je pak Madden NFL 13 koji će se na tržištu pojaviti u petak i to na PlayStaton 3, Xbox 360, Wii i PlayStation Vita platformama, a u produkciji je i verzija za Wii U.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije