http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

S GAMESCOMA

Petnaestak minuta gameplaya iz Lost Planet 3

lostplanet3_5
Na nedavno održanom GamesComu Capcom je demonstrirao i svoj nadolazeći hit – Lost Planet 3, prequel cijeloj franšizi

Lost Planet 3 najavljen je prije nekoliko mjeseci prekrasnim trailerom, a Capcom je na recentnom GamesComu odlučio prikazati i nekoliko minuta samoga gameplaya;

 

 

Kao što smo već i naveli, Lost Planet 3 prequel je franšizi koja se sastoji od Lost Planet: Extreme Condition te Lost Planet 2. Na oba prva nastavka radio je sam Capcom dok treći razvija Spark Unlimited, relativno nepoznati studio koji je dosad radio na projektima poput Call of Duty: Finest Hour te Turning Point: Fall of Liberty.

 

Lost Planet 3 nesumnjivo je najveći projekt tog studija dosad pa je vrlo interesantno gledati kako se cijela stvar odvija. Igra bi se na tržištu trebala pojaviti tijekom 2013. godine i to na PC, PS3 te Xbox 360 platformama.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije