http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RADILI NA NJOJ 2008. GODINE

Pogledajte 'Redemption', otkazanu Crytekovu igru

redemption_crytek
Crytek je 2008. godine radio na igri pod kodnim imenom 'Redemption', a iako je njen razvoj prošao barem prvu fazu, igra je na kraju otkazana

Screenshotovi i skice koje možete vidjeti ispred teksta na internetu su dostupni već godinama, no tek je sada netko ukazao na njih primjetivši ih u portfoliu francuskog umjetnika Erica Cochonneaua  koji je između ostaloga radio i u Guerilla Games te Electronic Artsu.

 

Nažalost, ovi screenshotovi najvjerojatnije su jedine informacije koje ćemo ikada dobiti o ovoj otkazanoj igri na kojoj je radio glavni i najveći Crytekov studio baziran u Njemačkoj. Ponavljamo - nažalost - jer umjesto Redemptiona koji izgleda prilično atmosferično i jako podsjeća na Alana Wakea, ove ćemo godine moći zaigrati Crysis 3 koji se najvjerojatnije neće mnogo razlikovati od Crysisa 2.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije