http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BETHESDA PUTEVIMA 'THE SIMS'-A

Je li 'Hearthfire' šamar u lice Skyrima?

hearthfire
Nakon 'Dawnguarda', Bethesda je najavila još jedan DLC za Skyrim koji će vam omogućiti stvari poput dekoracije vlastite kuće i posvojenja klinaca. U isto vrijeme 'Hearthfire' je još jedan indikator katastrofalno loše politike koju Bethesda u ovom slučaju vodi u odnosu na Sonyjevu konzolu

Iako svi vlasnici PlayStationa 3 još ne mogu zaigrati 'Dawnguard', prvi DLC za Skyrim, a upitno je i hoće li ikad, Bethesda je najavila drugi po redu DLC za ponajbolji RPG prošle godine. Međutim, 'Hearthfire' zasigurno nije DLC kakav očekujete za jednog hardcore RPG-a. Dapače, kad bolje razmislimo, ovako nešto obično očekujete od milijunte ekspanzije za neku od The Sims igara.

 

'Hearthfire' će u Skyrim unijeti mogućnost izgradnje vlastite kuće i posvojenja i odgoja vlastite djece. Naravno, sve mora započeti s kupnjom zemljišta i prikupljanjem sirovina koje onda prema planu pomalo gradite u kuću željenog oblika i veličine. Nakon toga očekuje vas dekoracija svake pojedine sobe sve od kuhinje pa do vrta u kojemu ćete uzgajati biljke za potione. Pri tome ne očekujte vladine poticaje za poljoprivredno zemljište, pa makar vam ovogodišnja suša uništila sve.

 

Ako vam je pak mrsko kupovati ili izrađivati namještaj, za to možete unajmini dekoratera koji će sve to učiniti za vas. Naposlijetku, kada je kuća završena, u nju se možete smjestiti sa svojom boljom polovicom, usvojiti pokojeg klinca te ih odgajati i brinuti se za njih.

 

Osim toga, vaša će kuća biti u stalnoj opasnosti od grdosija koje ionako tumaraju Skyrimom pa je valja i zaštititi derući se Fus-Ro-Dah po okolici.

 

Već s 'Dawnguardom' Bethesda je pokazala poprilićnu neozbiljnost. Izdali su DLC na dvije od tri platforme, a čak ni one koji su je mogli zaigrati nije pretjerano oduševila. Umjesto da to nadoknade i u sljedećoj ekspanziji ponude više kvalitetnog sadržaja, oni vam nude – izgradnju kuće. Jej, zakon!

 

Bilo kako bilo, 'Hearthfire' će se na tržištu pojaviti već sljedeći tjedan i to za Xbox 360. Nakon toga vjerojatno i na PC-u, a nakon nekog vremena možda se udostoje oba DLC-a izdati i za PlayStation 3.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije