http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'inside'

Borba, oružje i taktika u Assassin's Creedu III

Assassins-Creed-3-Weapon-Tomahawk
Ubisoft je objavio i drugi video prilog u 'Inside' serijalu kroz koji igrače detaljno upoznaju s procesom produkcije same igre. Ovaj puta donose nam priču o borbi, oružju i taktikama kojima će se služiti Connor

 

Nakon što pogledate priloženi video prilog, prisjetite se prvog Assassin's Creeda i njegove filozofije. Prva igra u serijalu uvelike se oslanjala na stealth, a ulazak u borbu često bi završavao smrću. To se kroz sljedeće igre u franšizi polako mijenjali, a svoj vrhunac očigledno će doživjeti u Assassin's Creedu III. Naime, Connor, potpuno novi protagonist u serijalu pravi je stroj za ubijanje jer u nekim se scenama jasno vidi i po nekoliko trupala.

 

Angažiranjem mnogih stručnjaka za borbu i oružje Ubisoft očito želi borbu učiniti što spektakularnijom u čemu je i uspio, iako sve izgleda kao manje uvjerljiva imitacija borbe iz Batman: Arkham Cityja.

 

Nekome će se ovakva promjena svidjeti, a nekima definitivno neće, no, budimo realni, radi se o podilaženju širokim masama koje nemaju strpljenja za mnogo šuljanja i draže im je dizanje stvari u zrak. Slična, još radikalnija promjena dogodila se i s novim Splinter Cellom koji će se s 'Blacklist' pretvoriti u lakoprohodni TPS bez mnogo razmišljanja.

 

Prvi video u 'Inside' serijalu možete pogledati ovdje.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije