http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZBOGOM, PAMETI

Playtoy igra dana: Psychout

Psychout
Ovog petka Playtoy vas poziva da se na 15 minuta pozdravite sa logikom

Ovog petka donosimo vam igru koju smo, nakon što smo ju pronašli, doslovce odigrali u jednom dahu. Psychout je cinični spin na Super Mario Brotherse, s time da u njemu preciznost skoka ili dobar refleks prvo sjedalo ustupaju apstraktnom razmišljanju. Svaki level u Psychoutu napravljen je da vas izazove na novi način. I iskreno, svaki put kada "shvatite" kako stvari funkcioniraju, u sljedećoj sobi moći ćete sve to baciti kroz prozor.

 

Šarm ove igre čak niti ne leži u grafici ili glazbi. Dizajn levela, kompaktnost, igrivost i sama činjenica da je zarazna kao sam vrag garantiraju da ćete ju htjeti nastaviti igrati iz levela u level. I što je najbolje od svega, za završavanje Psychouta potrebno vam je manje od 15 minuta. Stoga, ne gubite vrijeme već odigrajte Psychout već danas.

 

Ime: Psychout
Autor: Funcrow
Žanr: Logički platformer
Komande: kursori ili WASD za kretanje, razmaknica za skok
Vrijeme igre: 15 minuta

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije