http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MGS IDE U HOLLYWOOD!

Službeno najavljen Metal Gear Solid film!

MGS: Ground Zeroes
Uz jučer najavljenu potpuno novu Metal Gear Solid igru, Konami je najavio i film koji će biti snimljen prema jednoj od najslavnijih franšiza u gamingu

Metal Gear Solid: Ground Zeroes ime je igre koju je jučer na opće iznenađene prisutnih najavio Konami. Iako detalji o samoj igri još nisu poznati, pretpostavlja se da će igra biti open-world što će biti značajna promjena za franšizu.

 

Već godinama postoje glasine i o MGS filmu, a one su službeno potvrđene tek sada. Konami je odlučio snimiti film i cijeli projekt predan je u ruke Columbia Picturesa koji je opet – u vlasništvu Sonyja.

 

Osim toga, zasad nisu poznati baš nikakvi detalji osim toga da će producent biti Avi Arad.Inače, Metal gear Solid najavljivan je i 2008. godine i tada ga je trebao producirati Michael De Luca, no cijeli projekt na kraju je propao jer je studio u film želio uložiti manje novca no što je Konami želio da bude uloženo.

 

Sada se samo možemo nadati da ovo nije tek još jedan usputni hir i da će film zaista ubrzo krenuti u produkciju. I naravno, da ne završi kao prokleto loš Max Payne film.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije