http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'COLLECTION 4'

Trailer za posljednji DLC za Modern Warfare 3

mw3
I dok već mjesecima očekujemo Black Ops II, pomalo zaboravljamo da je Modern Warfare 3 još uvijek aktualan i da Infinity Ward redovito izbacuje dodatne sadržaje za njega

DLC pod imenom 'Collection 4' posljednji je DLC za Modern Warfare 3, najuspješniji Call of Duty uz Black Ops. Za razliku od prethodnih Collectiona, četvrti u nizu neće sadržavati Face-Off mape ni Spec-Ops misije već tek dvije multiplayer mape i to 'Gulch' te 'Boardwalk & Parish'.

DLC će se prvo pojaviti na Xboxu 360 i to 6. rujna, u listopadu na PlayStationu 3, a u listopadu ili studenom i na PC platformi.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije