http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

UVOD U MGS5

Spektakularni prvi trailer za Metal Gear Solid: Ground Zeroes!

MGS: Ground Zeroes
Konami je nekoliko dana nakon službene najave igre objavio i prvi trailer koji je oduševio mnoge

Snake se vraća! Konami je prije nekoliko dana službeno najavio novi Metal Gear Solid pod imenom Ground Zeroes, a odmah najavio i film koji bi se trebao početi snimati u bliskoj budućnosti. Konami o samoj igri nije objavio nikakve informacija, no danas ih već nekoliko i znamo.

 

Ground Zeroes bit će svojevrstan uvod u Metal Gear Solid 5, a igra će biti pogonjena novim Fox engineom koji je izrađen za sljedeću generaciju konzola, no Konami ga planira iskoristiti i za nekoliko igara aktualne generacije.

 

Izlazak igre, naravno, još nije poznat, ali to ne znači da ne možete uživati u izvrsnom traileru koji traje više od desetak minuta:

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije