http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HEAVY METAL I SKIJE

PlayToy igra dana: Solipskier

solipskier-tunnel-gates
Indie skijaški klasik stigao je i na Playtoy

Od danas na Playtoyu možete zaigrati jedan od indie klasika. Solipskier je igra za koju vam je potreban samo miš, Heavy metaL u srcu i pet minuta vremena. Ma kvragu, koga mi zezamo? U ovoj igri ćete umirati u prosjeku svake dvije minute. Osim, naravno, ako vam kao i nama pođe za rukom da sa kosom u vjetru preživite punih dvije i pol minute.

 

Zbog čega je Solipskier toliko zanimljiv? Zato jer u njemu kontrolirajući malog skijaša doslovce mišem crtate stazu po kojoj on skija. Pokušavate pogoditi ubrzanje, ne pasti u rupu (koju, usput, sami stvarate), te čim dulje nabijati glavom u ritmu žestoke glazbene pozadine. Solipskier možete već danas zaigrati na Playtoyu.

 

Ime: Solipskier
Autor: Mikeangreg Games
Žanr: Arkadna igra
Komande: Koriste miš za crtanje staze
Vrijeme igre: od 30 sekundi do par minuta

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije