http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

CRNI 'BLACKLIST'

Ubisoft se trudi, ali ne ide: Splinter Cell i dalje izgleda loše

scb
Ubisoft je objavio još jedan gameplay video u kojemu prikazuje već viđeni level, ali uz drugačiji stil prolaska

Odmah po najavio 'Blacklist'-a prije nekoliko mjeseci, Ubisoft je objavio i prvi gameplay video koji je razočarao brojne obožavatelje ove izvrsne franšize. Naime, Sam Fisher je iz tihog ubojice prometnut u herojčinu koja u sekundi ubije i po nekoliko neprijatelja, a po zgradama i klisurama penje se poput protagonista iz Assassin's Creeda ili Prince of Persia.  

 

Očito potaknuti kritikama, Ubisoft je objavio gameplay video koji prikazuje isti taj level, ali uz 'stealth' prolazak za vrijeme kojega Fisher eliminira samo jednog nepijatelja. I kad smo se ponadali da bi ovo moglo poboljšati 'krvnu sliku' igre, to se ipak nije dogodilo. Dovoljno je pogledati scene u kojima Fisher izbjegava neprijatelje tako da se penje po stijenama koje na sebi imaju savršene stepenice, ili pak scenu u kojoj se Fisher usred bijela dana mota oko čuvara a ovaj ne shvaća ništa.

 

Uglavnom, pogledajte i sami;

 

 

Splinter Cell: Blacklist na tržištu bi se trebao pojaviti početkom 2013. godine i to na PC, PS3 i Xbox 360 platformama. Razvoj igre provjeren je Ubisoft Torontu, studiju koji iza sebe još nema nijednu igru.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije