http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BIZARNO

Bizarni ruski kult napao PS3 verziju Darksidersa 2

Darksiders 2
Ruski gameri-kultisti napali su Darksiders 2

Metacritic je u posljednje vrijeme postao poprilično čudno mjesto. Hejteri svih vrsta kampanjski ruše ocjene igara, mačke lete kroz prozor, babe iz graha čitaju propast svijeta i tako dalje. Doduše zadnji slučaj napada na igru stiže iz Majčice Rusije i bogami spada u nešto što ni nama ne bi palo na pamet. Oko 1000 ruskih gamera napalo je Playstation 3 verziju Darksidersa 2 spustivši joj ocjenu na 0,9.Koji monumentalni pothvat, zar ne?

 

Ruski gameri nemaju milosti...dobro, barem oni koji obožavaju Ansha Abdula...
 

 

Uglavnom, ova grupa luđaka predvođena je ruskim video-recenzentom pod imenom Ansha Abdul, a napala je i nekolicinu naslova uključujući Sleeping Dogs, te Dark Souls: Prepare to Die Edition. Komentari koji su slijedili imaju male veze sa realnošću, pa vam predlažemo da ih sami pročitate. Uglavnom, drago nam je znati kako kompletnih psihopata ima i u svijetu gaminga. Već smo se, naime, zabrinuli.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije