http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAJAVA NOVE IGRE VEĆ SLJEDEĆI MJESEC

Gearbox ipak odustao od Brothers in Arms: Furious 4

Brothers-in-Arms-Furious-4
Prošle godine Gearbox je najavio potpuno novi Brothers in Arms i pomalo šokirao sve obožavatelje serijala. No, nakon velike količine kritika, ali i promišljanja unutar svojih redova, Gearbox je odlučio odustati od igre

'Brothers in Arms: Furious 4' mnoge je po najavi na E3-u prošle godine podsjetio na Tarantinov hit Inglorious Basterds. I sve to bilo bi u redu da u pitanju nije Brothers in Arms, jedno od najozbiljnijih FPS iskustava smještenih u razdoblje Drugog svjetskog rata.

 

Oni koji su pak uspjeli isprobati igru govorili su o sličnostima s Borderlandsom i Bulletstormom što je – u najmanju ruku – zaprepastilo mnoge. Kako i ne bi, jer BiA je serijal koji se proslavio svojim strategijskim pristupom u kojemu su bilo kakav egzibicionizam i nestrpljivost uvijek drastično kažnjeni.

 

Na kraju svega, Gearbox je upravo i službeno potvrdio da 'Furious 4' više ne postoji, barem ne u obliku u kojemu je najavljen;

 

'Gearbox je krenuo u smjeru u kojemu se peviše odvojio od temeljne filozofije Brothers in Armsa i zato smo ga odlučili odbaciti.' – izjavio je Randy Pitchford, izvršni direktor Gearboxa.

 

Ipak, obožavatelji se ne trebaju brinuti, jer Gearbox će već sljedeći mjesec ponovno najaviti igru i ovaj puta ipak se nadamo boljim vijestima no onima s E3-a 2011. godine.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije