http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PREDSTAVLJEN NOVI 'ESCAPE' MOD

Novi trailer za Aliens: Colonial Marines!

aliens colonial marines
Gearbox je objavio novi trailer za njihov nadolazeći FPS u kojemu nas upoznaje s 'Escape', modom inspiriranim Left 4 Dead-om

Randy Pitchford, predsjednik Gearboxa već u nekoliko je navrata iskazivao impresioniranost 'Versus' modom iz Left 4 Dead-a, a sada je taj razvojni studio odlučio primijeniti vrlo sličan koncept u svojem nadolazećem FPS-u 'Aliens: Colonial Marines'.

 

Njihov mod zvati će se 'Escape' i u njemu će se sukobljavati marinci i alieni. Marinci će biti ti koji će morati napredovati kroz checkpointove i zauzimati jedan po jedan, a ukoliko na tom putu pogine i samo jedan marinac, alieni su pobjednici.

 

Oni koji će igrati u ulozi marinaca igru će vidjeti kao klasično co-op multiplayer iskustvo iz prvoga lica dok će se alieni igrati iz trećega lica.

 

Gearbox je povodom najave novoga moda objavio i trailer koji prikazuje gameplay scene iz 'Escape' moda;

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije