http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

XBOX 360 EKSKLUZIVA?!

Call of Juarez se vraća korijenima uz Gunslinger

call_of_juarez_gunslinger_1
Techland je upravo najavio novi Call of Juarez koji se, sudeći prema prvom traileru – vraća svojim korijenima

Call of Juarez: The Cartel, treći nastavak u franšizi koji se na tržištu pojavio prošle godine, bio je potpuni promašaj. Umjesto da nastavi tradiciju započetu s prva dva (vrlo dobra!) dijela, Techland se odlučio na rat narko-kartela u Meksiku i to jednostavno nije moglo ispasti dobro.

 

No Floki se vraća kući, kako bi se to u narodu reklo – Techland je najavio Gunslinger, četvrti Call of Juarez koji će opet biti smješten na Divlji zapad.

 

Nikakve informacije o igri nisu objavljene osim toga da bi igra mogla biti Xbox 360 ekskluziva, no tu je zato prvi trailer:

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije