http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PRETHODNIK FALLOUTA

Prvi video Wastelanda 2!

Wasteland2
Wasteland 2 jedan je od prvih uspješno financiranih projekata putem danas općeprihvaćenog Kickstartera. Nakon brojnih screenshotova danas možemo vidjeti i prvi video koji traje nekoliko sekundi

Wasteland 2 nastavak je na Wasteland, igru koja se na tržištu pojavila davne 1988. godine. Wasteland je svojevremeno inspirirao i pojavu serijala Fallout koji je doživio planetarnu popularnost pa se nitko nije pozabavio njegovim nastavkom.

 

Godine 2003. producent prvog Wastelanda Brian Fargo osnovao je novi studio InXile Entertainment i godinama pokušavao naći sredstva za razvoj nastavka, no nitko nije bio zainteresiran sve do pojave fenomena Kickstartera. Tamo je igra u samo nekoliko dana sakupila gotovo tri milijuna dolara koje je uplatilo oko 60.000 igrača.

 

Ovaj RPG na tržištu bi se trebao pojaviti krajem 2013. godine, a ranu verziju po prvi puta u pokretu možete vidjeti tek danas:

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije