http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PAX 2012

The Last of Us: 15 minuta gameplaya

tlou
Naughty Dog je na PAX-u prezentirao svoju nadolazeću igru, a svih 15-ak minuta možete vidjeti ovdje

PlayStation 3 ekskluziva 'The Last of Us' na tržištu bi se trebala pojaviti u prvoj polovici sljedeće godine. Radi se o igri koja po mnogočemu podsjeća na Uncharted , no tu nema ništa neobičnoga s obzirom da na igri radi isti studio.

 

Kako pak igra izgleda u trenutnom stadiju, vidjeti možete u demonstraciji koju je Naughty Dog prezentirao na ovogodišnjem PAX-u:

 

 

Podsjećamo, radnja 'The Last of Us' smještena je u blisku budućnost u kojoj pratimo Ellie i Joela, djevojčicu rođenu nakon širenja pandemije i Joela, beskompromisnog trgovca drogom i oružjem koji ne preže ni pred čim da bi preživio.

 

Radnja igre odvija se u Bostonu, 20 godina nakon pojave bolesti Cordyceps koja je uzrokovala propast civilizacije. Kako bi preživjeli, Ellie i Joel moraju naučiti zajedno živjeti i surađivati i velik dio igre bit će fokusiran upravo na njihovu vezu.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije