http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

THE SERPENT'S CURSE

Kickstarter: uspjelo financiranje novog Broken Sworda

broken_sword_serpents_curse
Studio Revolution prije dva tjedna zatražio je na Kickstarteru od igrača da im pomognu financijski kako bi se razvoj nove igre Broken Sword mogao privesti kraju. Sakupljanje sredstava uspješno je završeno 16 dana prije roka

Službeno je – novi Broken Sword pod imenom 'The Serpent's Curse' bit će dovršen po mjeri igrača. Naime, upravo su oni putem Kickstartera 16 dana prije roka sakupili više od 400.000 američkih dolara, koliko je Revolution tražio.

 

Igra je već šest mjeseci u razvoju i na tržištu bi se trebala pojaviti početkom sljedeće godine. Radi se o petoj igri Broken Sword, a Revolution se odlučio na financiranje preko Kickstartera kako ne bi trebali tražiti izdavača koji često imaju različite prohtjeve i zbog kojih developeri često moraju odustajati od svojih ideja i raditi neželjene kompromise.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije