http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TORNJEVIMA PO DUŠMANINU

PlayToy igra dana: Enigmata

enigmata
Ovog petka PlayToy vam donosi udarnu kombinaciju tower defensea i dubstepa

Tower defense žanr postao je popularan prije nekoliko godina i trenutno najveći broj poklonika nalazi u fanovima casual igara. Kids Gamesova Enigmata zanimljiv je twist na tematiku obrane baze od nadolazećih hordi negativaca iz više nego jednog razloga. Za početak, niti jedna od vaših obrambenih struktura nije fiksirana. Dakle moguće je prebacivati tornjeve kamo god želite, adaptirajući se na neprijateljsku taktiku. Ovakav način igre pak rezultira izbjegavanjem čuvenih kolona čudovišta koja se ovdje, konkretno, zamjenjuju eskadrilama letjelica. Jesmo li spomenuli kako se igra dešava u svemiru?

 

Iako sve ovo možda zvuči prekomplicirano za nešto što biste igrali tijekom pauze, ne postoji razlog za paniku. Sučelje u Enigmati je jednostavno i intuitivno, a igra ima savršeno dobro odrađeni tutorial - što znači da će Enigmatu moći zaigrati i manje iskusni igrači. Dodamo li ovome dubstep soundtrack, imamo Flash naslov idealan za kraj radnog tjedna. Enigmatu možete zaigrati na PlayToyu.

 

Ime: Enigmata
Autor: KidsGames.com
Žanr: Tower defense
Komande: miš
Vrijeme igre: oko 30 minuta

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije