http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

UMJETNIČKI DIO

Upoznajte darovitu ekipu koja radi na Dishonoredu

dishonored
Već sljedeći mjesec moći ćemo zaigrati jednu od najperspektivnijih igara ove godine, a u najnovijem traileru možete upoznati darovitu ekipu koja radi na vizualnom dijelu igre

Već 12. listopada Dishonored će se pojaviti na policama trgovina u verzijama za PC, PS3 i Xbox 360. Na razvoju igre radi Arkane Studios, autori nekih od najboljih igara u proteklom desetljeću. Ipak, Dishonored je njihov najambiciozniji projekt dosad i to se može vidjeti i u novom traileru:

 

 

Podsjećamo, Dishonored će biti FPS u kojem će igrač moći izabrati akcijski ili pak stealth pristup, a za koji se god odlučio, sve će dodatno podgrijati supermoći protagonista igre – Corva. Corvo je bivši tjelohranitelj ubijene carice i upravo je on optužen za njeno ubojstvo. Uloga igrača bit će kroz tijek igre pronaći prave krivce i sa svog lica isprati svu ljagu.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije