http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

EA PROMIJENIO POLITIKU

Novi C&C ipak će imati singleplayer

cncGRAB
Prije nekoliko tjedana EA je objavio da će iz naziva nadolazećeg Command & Conquera izuzeti 'Generals 2' i igru pretvoriti u free-to-play naslov koji će sadržavati isključivo multiplayer

Prije gotovo godinu dana EA je najavio novi Command & Conquer: Generals 2, igru koja će se na tržištu naći pod BioWareovim imenom iako na njenom razvoju radi studio Victory Games. Ovaj RTS biti će pogonjen Frostbite 2 engineom koji smo po prvi puta mogli vidjeti u Battlefieldu 3, a trebao je bio izravni nastavak na C&C: Generals iz 2003. godine.

 

No, prije nekoliko tjedana EA je iznenada objavio informacije koje su šokirale i razočarale mnoge. Naime, iz nazive igre izbačeno je 'Generals 2', a cijeli projekt pretvoren je u free-to-play model  bez singleplayera. Reakcije na to zaista nisu bile dobre, no EA sada poriče da igra neće imati singleplayer. U intervjuu koji je Frank Gibeau dao za Polygon napominje se da će singleplayer biti vrlo važan dio nadolazeće igre, a da će upravo pomoću free-to-play modela moći stići do najšire moguće publike.

 

Naravno, novi C&C biti će daleko od nečega što je besplatno, jer svatko tko imalo ozbiljnije misli zaigrati igru biti će prisiljen na 'peglanje' kartica.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije