http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

U LOV NA BIN LADENA

EA najavljuje prvi 'map' paket za Medal of Honor

medal-of-honor-warfighter-pic-2
Iako se igra još nije ni pojavila na tržištu, EA već najavljuje prvi 'map pack' za nj i ponosno ističe da će desetina (!!) prihoda ići u dobrotvorne svrhe

Medal of Honor franšiza još od svog reboota 2010. godine ima jednostavno užasan marketing. U slučaju igre prije dvije godine sporna je bila implemetacija Talibana kao strane za koju ste se mogli boriti u mrežnim sukobima. Na to su graknuli vrli američki patrioti, kućanice, pa i ministar obrane SAD-a i istaknuli kako to zaista nije u redu. EA je tu imao priliku pokazati kičmu, no naravno - nije izdržao. I tako su Talibani preimenovani u 'Opposing Forces'.

 

I sa sljedećom igrom EA radi manevre koji nikako ne idu u korist njemu i samoj igri. 'Warfighter' se tako promovira pomoću trailera u kojima navodno sudjeluju pravi vojnici, a nedavno je organizirana i prodaja stvarnog hladnog oružja od čijih se prihoda trebalo pomoći obiteljima veterana. Naravno, na to se uzbunila cijela gaming zajednica i EA je morao prekinuti prodaju pod pritiskom javnosti.

 

EA ne bi bio EA da je to sve. Najnovoji biser je najava prvog map packa za igru pod imenom 'Zero Dark Thirty'. Radi se o paketu koji će sadržavati nekoliko mapa smještenih u Pakistan i misijama u kojima ćete loviti – Bin Ladena. I sve to prema filmu 'Zero Dark Thirty' koji režira Kathryn Bigelow, dobitnica oskara za 'The Hurt Locker.'

 

Map pack će vas stajati nemalih 9.99$, a EA će pokazati svoje veliko srce i čak dolar (!) po prodanom paketu donirati 'Project Honor'-u, udruzi koja se bavi zaštitom obitelji vojnika. Ne trebamo ni naglašavati koliko je jadno oglašavati dodatne sadržaje za igru prije izlaska same igre.

 

 

Podsjećamo, Medal of Honor: Warfighter na tržištu će se pojaviti 25. listopada ove godine i to na PC, PS3 i Xbox 360 platformama, a u produkciji je i verzija za Wii U.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije