http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OD DANAS DOSTUPNA DEMO VERZIJA

Hrvatska reprezentacija izbačena iz FIFA-e 13!

fifa13-1
Iako je već godinama rangirana kao jedna od desetak najboljih nogometnih momčadi svijeta, EA je odlučio hrvatsku nogometnu reprezentaciju izostaviti iz nadolazeće FIFA-e

Nakon fijaska s licencama za UEFA 12 igru, EA se opet sramoti. Naime, u nadolazećoj FIFA-i 13 neće biti hrvatske nogometne reprezentacije što je slučaj kakvog se ne možemo sjetiti unatrag više od desetljeća i pol.

 

Ne radi se tu tek o domoljubnom zanovijetanju nego činjenicama: Hrvatska je već godinama rangirana među desetak najboljih nogometnih momčadi svijeta čiji igrači igraju po najjačim ligama staroga kontinenta. Ali, to očito nije bilo dovoljno da EA iskešira određeni iznos HNS-u za licencu, kao i u slučaju UEFA-e 12. Zato će u igri primjerice biti nogometna selekcija Indije. Sretni? Sumnjamo.

 

Eh da, fanove je naljutilo i izostavljanje Nou Campa, jednog od najvećih i najbitnijih nogometnih stadiona na svijetu.

 

Na službenim forumima EA jedan korisnik čak je pokrenuo peticiju za povratak hrvatske reprezentacije u igru u kojoj, objektivno, zaslužuje biti.

 

 

Inače, svi korisnici Xbox Livea, PlayStation Networka i Origin servisa danas mogu zaigrati demo verziju igre dok će se puna verzija na tržištu pojaviti 28. rujna.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije