http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POZNATE I CIJENE

Wii U u Europi ipak prije nego u Japanu!

original
Nakon objave datuma izlaska i cijene konzole u Japanu, Nintendo je objavio datume i za S. Ameriku te Europu gdje će se konzola, pomalo iznenađujuće, pojaviti prije nego u Japanu

Jučer smo pisali o tome kako će se Wii U prvo pojaviti na japanskom a potom i na ostalim tržištima. Posipamo se pepelom jer to neće biti tako. Dapače, Wii U će posljednji zaigrati upravo Japanci na čijem će se tržištu konzola pojaviti 8. prosinca.

 

Konzola će se prvo pojaviti u SAD-u i Kanadi i to 18. studenog dok u Europu stiže 30. studenog. Što se cijena tiče, Nintendo je pomalo sve zbunio i rekao da o cijenama odlučuju trgovine, a prvi shop koji je izvjesio cijene je engleski Gamestation koji za Basic izdanje traži 210 funti te 250 za Premium izdanje.

 

Ako to izravno preračunamo u kune, Basic izdanje kod nas će stajati minimalno 1950kn, a Premium 2300kn. Kao što smo pisali i jučer, najviše zaprepaštava cijena GamePad kontrolera koji stoji kao polovica Basic izdanja. Prema tome, kontroler bi na europskom tržištu mogao stajati gotovo tisuću kuna. Tisuću kuna za kontroler! Hrabro.

 

Već prvoga dana po izlasku konzole igrači će moći uživati u sljedećim naslovima: New Super Mario Bros U, Rayman Legends, ZombiU, Darksiders 2, FIFA 13 i Mass Effect 3.

 

Nešto kasnije na tržištu će se pojaviti i Bayonetta 2 koja će biti Wii U ekskluziva, ali i sljedeće igre: Assassin's Creed 3, Tekken Tag Tournament 2, Scribblenauts Unlimited, Epic Mickey 2, Ninja Gaiden 3, Batman: Arkham City, Warriors Orochi 3 Hyper, Sonic & Sega All Stars Racing Transformed, NBA 2K13 i Lego City Undercover.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije