http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NADA ZA TURN-BASED

Pogledajte XCOM: Enemy Unknown u akciji

xcom
Enemy Unknown samo što se nije pojavio na tržištu, no kako se ne radi o naslovu s basnoslovnim budžetom, traileri za njega baš i ne izlaze kao iz Ubisoftovih studija

O nadolazećem XCOM: Enemy Unknown nismo pisali već neko vrijeme. Nažalost, ili na sreću, 2K je odlučio ne potrošiti hrpu novca na marketing za igru, pa ne možemo svako malo uživati u svakojakim trailerima. Ipak, igra lijepo napreduje i na tržištu će se pojaviti već 12. listopada ove godine.

 

Podsjećamo, igra je zapravo remake istoimenog naslova iz 1994. godine i biti će turn-based strategija. Kada se na tržištu posljednji puta pojavila turn-based igra? Eh, upravo tu leži prava vrijednost ovog naslova, a ime Firaxis studija samo je dodatno jamstvo kvalitete.

 

Bilo kako bilo, ekipa s Joystiq portala uspjela je zaigrati igru i to je izgledalo ovako;

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije