http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IMAMO CRVE

PlayToy igra dana: Effing Worms 2

worms
Ovog petka podijelite nešto ljubavi proždirući sve pred sobom

Ovog petka PlayToy vam donosi opuštenu zabavu pod imenom Effing Worms 2. U njoj poprimate ulogu druželjubivog crva kojemu je jedina želja u životu grliti i voljeti svakog oko sebe. Njegov usputni problem je, doduše, i taj da je težak oko 200 tona s tendencijom rasta, te da ne poznaje razliku između "grliti" i "pojesti".

 

Stoga, jedino što mu preostaje je "izgrliti" čim više žitelja površinskog svijeta, narasti to monstruoznih proporcija i napraviti dovoljno materijalne štete da dvije manje države dovede u stečaj. Kako biste kontrolirali dražesnog crva, a pri tom ne bili dignuti u zrak nagaznim minama ili raskomadani topovskom paljbom, morate pažljivo planirati napade. Pod ovime mislimo da ih čim više pobijete dok ste u "rampage modeu" gdje se brže krećete, dok zdravlje iovako nadopunjujete ubijenim...bože mene...izgrljenim protivnicima. Sve u svemu, ovu srceparajuću priču o neshvaćenom divovskom crvu-mutantu možete otkriti već danas klikom na ovaj PlayToy link.

 

Ime: Effing Worms 2
Autor: Effing Games
Žanr: Akcija
Komande: WASD ili kursorske tipke
Vrijeme igre: 10 minuta

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije