http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

24. RUJNA U PONOĆ

Mists od Pandaria: ponoćne prodaje u Hrvatskoj

pandaria
Diljem Hrvatske 'Mists of Pandaria' moći će se kupiti u ponoćnim prodajama u Tisak Media centrima

U noći s 24. na 25. rujna na tržištu će se napokon pojaviti Mists of Pandaria, dugoisčekivana ekspanzija za najpopularniji MMO u povijesti – World of Warcraft. Igra će se kod nas moći kupiti točno u ponoć u Tisak Media centrima diljem zemlje tj. u Splitu, Dubrovniku, Puli, Rovinju, Varaždinu te na dvije lokacije u Zagrebu – u Arena centru te u Gajevoj ulici.

 

Kako slučajno zbog velike potražnje ne bi ostali bez svoj primjerka, već sada se možete predbilježiti na www.tisakmedia.hr ili u bilo kojem Tisak Media centru, prenosi Gadgeterija.net.

 

 

Podsjećamo, nova ekspanzija donosi nova područja i tamnice, monk klasu te potpuno novu rasu – 'Pandaren' iliti jednostavno – pande. Gornji level bit će povišen na 90, a bit će dodani i novi challenge modovi, nagrade i borbe ljubimaca inspirirane borbama Pokemona.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije