http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZARAZNE VRATOLOMIJE

PlayToy igra dana: Extreme Skater

Extreme skater
Za početak tjedna donosimo vam malo "adrenalina"

Svakog dana naučite nešto novo. Eto, tako smo mi naučili kako skateri tijekom slobodnog vremena sakupljaju novčiće u zraku, rade akrobacije kakve Johnny Knocksville ne bi ni lud radio, te posjeduju neprirodni poriv da se zabijaju u goleme formacije kristala. Zahvaljujući Miniclipovom Extreme Skateru, sada znamo i to. U ovoj igri radite upravo to - izvodite lude akrobacije, pokušavate održati ravnotežu i ne zaslužiti višestruki prijelom dok sakupljate achievemente i prelazite čitav niz maštovito dizajniranih levela.

 

Igra, naime, radi po principu čuvenog Jetpack Joyridea, te igrača polako tjera da radi svekolike oblike bedastoća kako bi sakupljao zvijezdice i dobivao rangove nezavisno o samoj igri. Ovo zna biti popriličan magnet za vaše slobodno vrijeme ako se zaigrate, jer neki od zadataka mogu biti izazovni. Ako vam se ne da sakupljati rankove, onda jednostavno krenite i pokušajte završiti sve levele u komadu. Zahvaljujući jako dobrom art directionu i jedonstavnim i intuitivnim kontrolama, Extreme Skater igra je koja definitivno spada među ljepše u trenutnoj Playtoy Flash ponudi. Pogotovo ako ste fanovi dobrih starih igara sa Amige.

 
Ime: Extreme Skater
Autor: Miniclip
Žanr: Sportska/Arkadna
Komande: kurskorske tipke za orijentaciju, razmak za skok
Vrijeme igre: 10 do 50 minuta

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije