http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STIŽE INKVIZICIJA!

Najavljen Dragon Age 3!

da3
Nakon izvrsnog originala i zbrljanog i zbrzanog nastavka, BioWare je najavio treću igru u Dragon Age serijalu

'Dragon Age III: Inquisition' puno je ime nove Dragon Age igre. Mark Darrah, izvršni producent na igri na službenom BioWareovom blogu potvrdio je da je igra u razvoju već dvije godine i da bi se na tržištu trebala pojaviti 'krajem 2013. godine.'  Čovjek se pohvalio da pri radu na novoj igri prate povratne informacije na Origins i Dragon Age II, da čitaju recenzije, forume, sve živo.

 

U to apsolutno vjerujemo s obzirom da se još uvijek sjećamo kako je BioWare na MetaCriticu podvaljivao recenzije korisnika kako bi umjetno napuhao ocjenu koja i danas iznosi oko 4/10, ovisno o platformi. Dragon Age II bio je žešći promašaj koji su zavoljeli smo rijetki obožavatelji originala.

 

Osim same službene potvrde rada na naslovu, Darrah nije mogao otkriti previše toga. Spomenuo je tek da na RPG-u radi iskusna, ali i mlada ekipa i da će igru pogoniti fantastičan DICE-ov engine Frostbite 2 koji smo u akciji mogli vidjeti u Battlefieldu 3.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije