http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HANDSOME JACK RADI PROBLEME

Posljednji, launch trailer za Borderlands 2

Borderlands 2
Gearbox Software objavio je 'launch' trailer za Borderlands kojim obilježava njegov izlazak na američko tržište

Borderlands 2 danas se pojavio na policama američkih trgovina, a već u petak moći će ga zaigrati i igrači iz Europe. Povodom toga Gearbox i 2K objavili su posljednji trailer za igru u kojem još jednom možemo vidjeti glavnog negativca, ali i četiri protagonista u čijim ćemo ulogama moći igrati.

 

 

Radnja igre smještena je pet godina nakon završetka priče u originalu. Vlast nad Pandorom preuzeo je Handsome Jack koji ima namjeru planet očistiti od njegovih kolonizatora te ga indutrijalizirati. Igra započinje turnirom koji organizira upravo Jack i na kojemu igrač ima mora pobijediti. Ipak, nakon pobjede Jack ga odbija nagraditi jer ga smatra prijetnjom svojoj popularnosti nakon čega protagonista spašava Guardian Angel i daje mu poruku da mora spasiti četvero protagonista i uz njihovu pomoć ubiti Handsome Jacka.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije