http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DVIJE SU GODINE TEK

Sretan ti rođendan, Playomanijo!

Najbolja televizija u Hrvatskoj (realno gledano) slavi DRUGI ROĐENDAN!

Naši pajdaši i pajdašinke iz Playomanije uskoro slave drugi rođendan. Rekli bismo da je bilo jučer kada smo prvi put potaknuti samim đavlom stisnuli šes šes šes na našim MaxTv upravljačima, te ostali oduševljeni cjelodnevnim gaming programom. I to na hrvatskom. Ali ne, bile su to ipak dvije cigle godine. I upravo zato - za drugi rođendan naše i vaše gaming televizije društvo s Playomanije priredilo je pregršt sadržaja koji će vas doslovce ispaliti iz naslonjača.

 

 

Biće ovo orgazmičan vikend! :)

 

 

Mi na Gamereportu se pridružujemo srdačnim čestitkama kreativnim i radišnim ljudima iz Playomanije koji su tijekom dvije godine uspjeli pokazati kako gaming televizije mogu postojati te uspjeti na ovim prostorima. No da ovo ne ostane na tapšanju po ramenu i rođendanskim tortama, ovog vikenda, odnosno 22. i 23. rujna, Playomanija je za vas priredila niz specijalnih sadržaja. Za početak, tu je izbor za najbolji YouPlay, pa čak pet bomba recenzija, upoznavanje faca iza Playomanije, te na kraju - NAGRADNJAČA. Stoga, molimo vas, pridružite se ovom slavlju i upriličite s nama i drugu godišnjicu najbolje gaming televizije u Hrvata. Hejksenmaš!

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije