http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MANJI I OD 'SLIM' VERZIJE

Predstavljen novi PlayStation 3!

ps33
Sony je na Tokyo Game Conferenceu upravo predstavio redizajniranu konzolu PlayStation 3, drastično manju čak i od verzije Slim

Već neko vrijeme nagađa se da Sony priprema još manju verziju PlayStationa 3, a to se sada i obistinilo. Sony je predstavio treću seriju konzole koja je čak 25% manja od verzije Slim te 20% lakša pa njena težina sada iznosi tek 2,1 kg, što je tek polovica težine prve verzije konzole.

 

Konzola će se pojaviti u dvije boje – bijeloj i crnoj, te u dvije verzije – jednoj od 500 GB, a drugoj od 250 GB. Ipak, verzija od 250 GB neće se pojaviti na europskom tržištu te će se igrači morati zadovoljiti verzijom od 12 GB. Pomalo neobična odluka za koju bismo voljeli čuti neko logično objašnjenje.

 

Model s 500 GB memorije na europskom će se tržištu pojaviti 28. rujna, a verzija s 12 GB 12. listopada. Također, model s 500 GB moći će se kupiti isključivo kao bundle s jednom igrom i stajat će 299 €, što je oko 2200 kn, dok će model od 12 GB stajati 229 € tj. oko 1700 kn.

 

Za razliku od prijašnjih modela, nova konzola neće moći stajati bez posebnog stalka i vjerujemo da će vam ga Sony vrlo uredno naplatiti.

 

Naravno, na ovaj način Sony želi još malo produžiti životni vijek konzole koja se na tržištu pojavila 2006. godine. No, iskreno, očekivali smo drastično niže cijene s obzirom da je već danas Xbox 360 u Hrvatskoj nabavljiv za oko 1500 kn.

 

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije