http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NA GOG-U

Project: Eternity bez DRM zaštite

project-eternity
Jedna od najboljih recentnih vijesti u svijetu gaminga svakako je i ona da je Obsidian prikupio sredstva potrebna za razvoj svog old school RPG-a

Prije nekoliko dana Obsidian Entertainment na Kickstarteru je zatražio nešto više od milijun dolara za financiranje igre 'Project: Eternity'. Kao što smo već i pisali, radi se o old school projektu tj. dvozimenzionalnom izometrijoskom RPG-u s uzorima poput Baldur's Gate, IceWind Dalea i Planescape: Tormenta.

 

Ne samo da je cijeli iznos prikupljen u samo dva dana, već je dosad i debelo premašen s 1,7 milijuna američkih dolara, a do kraja prikupljanja koje traje još 25 dana iznos će narasti i na preko dva milijuna dolara, u to možemo biti sigurni.

 

Da stvar bude bolja, Obsidian je danas objavio da igra neće imati nikakvu antipiratsku zaštitu, svi koji su svojim donacijama već zapravo i kupili igru moći će birati žele li je na svojem Steam accountu ili pak na GOG.com gdje će igra biti bez ikakvog DRM-a.

 

Podsjećamo, igra bi se na tržištu trebala pojaviti početkom 2014. godine.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije