http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SLJEDEĆE GODINE JAVNA BETA

Valve već testira svoj hardver!

steam
Valve je nedavno na sveopće iznenađenje najavio da se baca u hardverske vode, a sada i to da će već sljedeće godine započeti s beta testiranjima

Već mjesecima traju nagađanja o Valveovom ulasku na tržište hardvera, a sve je nedavno dobilo i službenu potvrdu iako nitko još zapravo ne zna o čemu se zapravo radi. Je li u pitanju konzola ili nekakav oblik periferije? Valve po tom pitanju još uvijek šuti, no Jeri Ellsworth za Engadget izjavila je da Valve već sljedeće godine misli testirati svoj hardver kod pomno odabranog dijela publike, dok testiranja u samoj kompaniji – već traju.

 

Pretpostavlja se da Valve radi ne nekakvoj periferiji poput joysticka ili tipkovnice i miša ili pak nečeg sasvim novog što bi omogućilo bolje iskustvo igranja PC igara na TV ekranima u kombinaciji s nedavno predstavljenim Big Picture modom za Steam.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije