http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GRUMENJE TI LJUBIM

PlayToy igra dana: Rail Rush

banner-rail-rush
Ovog petka sjedamo u vagon i idemo bogu na ispovijest...

Dobro, priznajemo - igra koju vam nudimo možda nije najoriginalnija stvar koju ste ikad zaigrali. Međutim, ona svoj posao - a to je ubijanje slobodnog vremena (čitaj: renderiranje videa, instaliranje Borderlandsa 2) - radi jako solidno. U njoj vam zapada uloga Indijanodžonsolikog lika koji u vagonu ide sve dublje i dublje u rudnik. Na vama je da izbjegavate nedaće, sakupljate zlato i preživite čim dulje.

 

Rail Rush je, inače, jedna od novih Miniclipovih igara za iPhone i Android platforme, pa shodno tome logično je kako njen žanr spada među 'runner' naslove. Bez obzira na to, igra izgleda dosta dobro i nije baš prelagana. Stoga predlažemo da ju, ako imate par minuta slobodnog vremena, zaigrate već danas. Ili to ili vas šaljemo u rudnik. U vagonu.

 

Ime: Rail Rush
Autor: Miniclip
Žanr: Akcija
Komande: A i D za naginjanje, kursori za skakanje
Vrijeme igranja: oko dvije minute

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije