http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TOKYO GAME SHOW

Novi trailer za Metal Gear Solid: Revengeance

mgsr
Konami je na Tokyo Game Showu koji se odvija upravo sad objavio novi, šestominutni trailer za Revengeance

Izvorno nazvana Metal Gear Solid: Rising, igra je zamišljena kao dio između MGS2 i MGS4 u kojemu Raiden poprima značajke cyborga. Na igri je radio sam Konami, a igra se od cijele franšize izdvajala izrazito akcijskim pristupom i sustavom sjeckanja neprijatelja na najmanje komadiće. Projekt je kasnije iz nekog razloga ugašen, a ubrzo i opet oživljen pod današnjim imenom i u produkciji Platinum Gamesa, studija zaslužnog za Bayonettu. Platinum u razvoju igre ima popriličnu slobodu, a iz nje su sada uklonjeni svi prethodno prisutni tragovi stealtha.

 

Konami je igru još jednom prezentirao i na Tokyo Game Showu koji upravo traje, i to pomoću novoga trailera:

 

 

Igra će se na tržištu pojaviti u veljači sljedeće godine na PlayStationu 3 i Xboxu 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije