http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAJNJEŽNIJE ORUŽJE NOVOG VALA

U Borderlandsu 2 naoružati se možete i - VIBRATOROM

Moxxie_thumb
Gearboxov Borderlands 2 u sebi, izgleda, sadrži i oružja sa sekundarnim funkcijama

Općenito je poznato kako se Borderlands 2 diči svojom kolekcijom oružja. Konkretno, bazilijunima pušaka, pištolja, višecijevnih bacača i kojekakvih drugih milina koje ćete iskoristiti ne biste li se obračunali sa silama hiperionskog diktatora nove Pandore - Handsome Jacka. Jedno od malo čudnijih oružja ujedno je i easter egg koji možete pokupiti u Sanctuaryu - konkretno u lokalu gdje radi pipničarka Moxxie. Ako joj uvalite iznad 15.000 dolara napojnice, dobit ćete na poklon jedinstvenu opremu koja posebnu dimenziju dobiva ako posjedujete Xbox kontroler s vibro opcijom.

 

Predivni Borderlands

 

 

Naime, Mad Moxxie's Good Touch i Mad Moxxie's Bad Touch oružja su koja u sebi sadrže vibrirajuću funkciju. Doslovno. Napomenimo samo kako Mad Moxxie's Good Touch omogućuje vibriranje čak i kada ne pucate. Sve u svemu, ako mislite da Borderlands 2 nema dovoljno bizarnog oružja (sačmarice koje razgovaraju s vama nisu dovoljno cool) - sigurni smo kako će automatska verzija seks-igračke promijeniti vaše mišljenje. Što je još najbolje, ovo nije jedini easter egg koji ćete u igri moći pronaći. No više o tome u ovotjednoj recenziji koja će, usput, imati i malu nagradnu igru.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije