http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SUMNJAJU U PRAVEDNOST MODELA

Blizzard želi free-to-play multiplayer u StarCraftu II

starcraft2najprodavaniji
Blizzard je priznao da razmatra model free-to-play kao mogućnost za budućnost multiplayer komponente StarCrafta II

Na nedavno održanom kongresu Valencia eSports, glavni dizajner StarCrafta II Dustin Bowler izjavio je da Blizzard ozbiljno radi na logistici kako bi multiplayer te igre u budućnosti funkcionirao kao free-to-play naslov, prenosi The Verge.

 

'Još uvijek ne znamo kako da ostvarimo svoju ideju. Iako bi meni moglo biti zabavno igrati protiv nekoga tko ima pristup polovici jedinica kojima raspolažem ja, to drugoj strani sigurno ne bi bilo nimalo zabavno', objasnio je Bowler svoje dvojbe i potvrdio naviku mnogih koji free-to-play nazivaju pay-to-win iliti – plati da bi pobijedio.

 

Podsjećamo, prvi dio trilogije StarCraft II na tržištu se pojavio 2010. godine pod nazivom Wings of Liberty, a datumi izlaska Heart of the Swarm i Legacy of the Void još nisu obznanjeni.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije