http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FIFA! MISTS OF PANDARIA!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

fifa13-1
Nakon nekoliko tjedana nešto siromašnijeg izbora, ovoga tjedna na tržištu će se pojaviti nekoliko prvoklasnih hitova

Ovoga tjedna opet će profitirati ljubitelji nogometa. Naime, na tržištu će se pojaviti nova FIFA, i to samo tjedan dana nakon Pro Evolution Soccera 2013. Ako je vjerovati prvim dojmovima onih koji su igre već zaigrali, FIFA je i dalje bolja simulacija nogometa, no mnoge će možda odbiti činjenica da EA ove godine u svoju igru nije implementirao hrvatsku nogometnu reprezentaciju, o čemu smo već pisali.

 

FIFA 13 moći će se zaigrati već ovoga petka na platformama PC, PS3, Xbox 360, Wii, 3DS, PsVita, iOS, a u pripremi je i verzija za WiiU.

 

 

U noći  s 24. na 25. rujna na brojnim prodajnim mjestima Tisak Medie i Algoritma moći ćete kupiti Mists of Pandaria, najnoviju ekspanziju za World of Warcraft, koja će u igru unijeti brojne promjene, a najvažnija među njima definitivno je nova rasa Pandaren.

 

 

Osim navedenih hitova, u petak će se na tržištu pojaviti i Dead or Alive 5 (PS3, Xbox 360) te The Testament of Sherlock Holmes (PC, PS3, Xbox 360).

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije