http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

WORLD OF WARCRAFT

Uživo pogledajte lansiranje 'Mists of Pandaria' diljem planeta

mop
Tek nas oko sat vremena dijeli od početka ponoćne prodaje Mists of Pandaria, a time i službenog lansiranja najnovije ekspanzije za World of Warcraft. Blizzard je stoga pripremio prijenos lansiranja uživo u kojemu možete uživati na YouTubeu

 

Blizzard je prije službenog lansiranja Mists of Pandaria, najnovije ekspanzije za World of Warcraft, objavio i dosad najduži trailer za igru:

 

 

Trailer na jednom mjestu zapravo donosi sve dosadašnje najave za igru, pa tako za nekoliko minuta možete vidjeti sve novosti koje će Mists of Pandaria unijeti u World of Warcraft: nova područja i tamnice, monk klasu te potpuno novu rasu – Pandaren iliti jednostavno pande. Gornji level bit će povišen na 90, a bit će dodani i novi challenge modovi, nagrade i borbe ljubimaca inspirirane borbama Pokemona.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije