http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAKON OBJAVE PETE EPIZODE

The Walking Dead na policama u prosincu!

the-walking-dead
Iznimno hvaljeni The Walking Dead u prosincu će se, nakon objave posljednje epizode, u obliku jedne igre pojaviti i na policama trgovina

Serijal The Walking Dead koji zasad iza sebe ima tri nastavka avantura je Telltale Gamesa koja je dosad dobivala gotovo isključivo samo pohvale. Iako će mnogi tako pomisliti, igra nije inspirirana TV serijom koja je trenutno vrlo popularna već stripom na temelju kojeg nastaje i serija.

 

Svih pet nastavaka (koji su zasad dostupni samo digitalno) na policama trgovina u obliku kolekcije pojavit će se 4. prosinca, i to na platformama PlayStation 3 i Xbox 360. Nažalost, još nije poznato hoće li biti i PC verzije, što bi prije svega bilo logično s obzirom da se epizode redovito pojavljuju i u verziji za PC.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije