http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IGRA NA TRŽIŠTU SLJEDEĆI TJEDAN

Novi trailer za Resident Evil 6

re6
Sljedećega tjedna na tržištu će se pojaviti nova igra Resident Evil, a povodom toga objavljen je i novi trailer premijerno prikazan na nedavnom Tokyo Game Showu

Capcom se hvali da je Resident Evil 6 njihov najveći i najambiciozniji projekt dosad na kojemu je radilo čak 600 ljudi, no oni koji su isprobali demo verziju kažu da to više jednostavno nije to – franšiza je potrošena. Ipak, u kvalitetu igre moći ćemo se uvjeriti sami 2. listopada kada će se igra pojaviti na platformama PC, PS3 i Xbox 360.

 

Igra će imati tri toka scenarija, a svaki od njih biti će 80% dužine scenarija Resident Evila 5. Kroz prvi tok igrač će preuzeti ulogu Leona Kennedyja u Tall Oaksu, kroz drugi Jakea Mullera i Sherry Birkin kroz istočnu Europu, dok kroz treći odlazimo u Kinu u društvu Chrisa Redfielda i Tonyja Ponce.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije