http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MOŽE LI PONOVITI USPJEH PRETHODNIKA?

Dead Space 3: gotovo 20 minuta gameplaya

Dead Space 3
EA i Visceral Games studio objavili su gameplay video nadolazećeg Dead Spacea 3 koji traje punih 17 minuta

O Dead Spaceu 3 nismo pisali već neko vrijeme, stvari su se nakon prve najave i početnih informacija malo utišale, što i nije neobično s obzirom da igra izlazi tek u veljači sljedeće godine.

 

Radnja igre izravno se nastavlja na scenarij prethodnika. Nakon bijega sa Sprawla, Isaac Clarke i Ellie Langford sreću Johna Carvera, jedinog preživjelog u incidentu Necromorph na planetu Uxor. Njih troje nalazi planet Tau Volantis gdje pronalaze ostatke jednog broda. Ubrzo shvaćaju da se upravo na tom planetu nalazi izvor Minersa te ga odlučuju uništiti, a usput i spasiti Ellie koja se igrom slučaja odvojila od njih. To bi ukratko bilo to.

 

EA je pak sad objavio poduži gameplay video koji će sigurno zadovoljiti sve obožavatelje franšize koji su se malo i pribojavali da će EA 'prodati' igru tj. da će forsirati kako bi bila što privlačnija široj publici. To se, sudeći prema priloženom videu neće dogoditi.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije