http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'TRANZIT'

Prvi trailer za 'zombie' kampanju u Black Ops II

black_ops_ii___wallapaper_HD
Nakon kratkog teasera, Activision je objavio prvi trailer za 'zombie' kampanju koja će funkcionirati na principu open world igara

Velik broj igrača kupio je Black Ops samo zbog zombija u multiplayeru što su itekako prepoznali u Treyarchu i Activisionu. Nadolazeći Black Ops II osim zombija u multiplayeru imat će i samostalnu 'zombie' singleplayer kampanju, a prvi trailer za nj možete vidjeti ovdje:

 

 

Ime 'zombie' singleplayer kampanje biti će 'Tranzit' i to iz razloga jer će ona funkcionirati po principu open-worlda, a od lokacije do lokacije igrači će putovati – oklopljenim autobusom. Igru će u co-op-u moći igrati do četiri igrača istovremeno ili osam igrača istovremeno u posebnom modu ('Grief') u kojemu će se dva ljudska tima istovremeno sukobljavati međusobno i protiv zombija.

 

Posebna singleplayer komponenta za svaku je pohvalu, uz već poznatu činjenicu da će i klasični singleplayer biti razgranat tj. igrač će na nekoliko točaka u radnji odlučivati kojim smjerom želi krenuti. Za kvalitetu scenarija bit će zaslužan David S. Goyer, čovjek koji potpisuje scenarij 'The Dark Knight Rises', remek-djelo koje ste nedavno mogli pogledati i u našim kinima.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije