http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IGARA I IGARA

Sutra: Borderlands 2 recenzija i nagradnjača!

Borderlands 2
Sutra u petak 27. rujna Gamereport odlazi u granične regije gaminga

Gearbox Software dugo je vremena radio na nastavku svojeg First Person Lootera, a mi uoči njegovog izlaska i nadolazeće Gamereport recenzije pripremamo i malu nagradnu igru za sve naše čitatelje. Borderlands 2 igra je koju smo dugo čekali i koja nastavlja oduševljavati gamere dijem svijeta. Kako će proći kod naših recenzenata saznati ćete već sutra u ekskluzivnoj Gamereport recenziji.

 

 

Handsome Jack mora umrijeti!

 

 

A da čitavu stvar još zasladimo, tu je i Infomark-Gamereport nagradnjača čije čete detalje saznati nakon sutrašnje objave. Stoga, ne gubite vrijeme, pripremite svoj arsenal, ne vraćajte oružje u MUP, zajašite devu i krenite s nama u Borderlands 2.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije