http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TRI U JEDNOM

BioWare najavio Mass Effect: Trilogy Edition

masseffect3
Početkom ove godine izlaskom Mass Effecta 3 Bioware je dovršio jednu od najboljih trilogija u povijesti gaminga, a sada će je igračimo ponuditi još jednom i to po cijeni jedne igre

'Mass Effect: Trilogy Edition' puno je ime izdanja u kojemu će BioWare svim vlasnicima PC, PS3 i Xbox 360 platformi ponuditi sve tri igre u jednom paketu i to po cijeni jedne igre. Ova vijest će posebno razveseliti vlasnike PlayStationa 3 koji će po prvi puta na svojoj konzoli moći zaigrati prvi Mass Effect.

 

Podsjećamo, Mass Effect 2 na PlayStationu 3 pojavio se s gotovo godinu dana zakašnjenja i to na engineu konstruiranom za Mass Effect 3 zbog čega možemo pretpostaviti da će isti slučaj biti i za prvi Mass Effect. Nažalost, 'Trilogy Edition' na Sonyjevoj će se konzoli pojaviti kasnije no na ostale dvije platforme, no radi se o potpuno opravdanoj odgodi s obzirom na potrebu prilagodbe prve igre u franšizi.

 

 

Izdanje će se na europskom tržištu pojaviti 9. studenog ove godine, a datum izlaska verzije za PS3 još nije poznat. Svi oni koji su već kupili posljednje dvije igre za Sonyjevu konzolu, prvu igru će moći downloadati bez potrebe da još jednom kupuju sva tri naslova.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije