http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT/NAGRADNJAČA

Borderlands 2

borderlands2
Datum objave:
28.09.2012 12:53
Autor: Damir Rukavina / Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Komentiraj
Pogledajte novu uzbudljivu mirisnu aromom punu recenziju i odigrante najluđu nagradnjaču na ovim prostorima od stoljeća sedmog ili osmog...

Dugo smo čekali, naprali smo se tona i tona čarapa, i napokon, nakon skoro sto pačjih godina (2 ljudske) konačno smo doživjeli i to: recenziju Borderlandsa 2 kombiniranu sa nagradnjačom (veliko N mi kažu da pišem, al sam pobunjenik, pa neću).

 

Borderlands 2

 

Kako biste svojim dražesnim malim ručicama obuhvatili sveti gral ove nagradnjače (Premiere Edition PC verzije Borderlandsa 2), te upoznali Krešu UŽIVO, sve što trebate učiniti je upregnuti sivu tvar u lubanji (mozak, fyi) kako biste odgovorili na jednostavno i štovišno-dapačno logično pitanje. A koje je to pitanje? Da su Borderlandsi 2 komad voća i/ili povrća koje bi voće i/ili povrće oni bili i zašto. Pobjednik te osvajač naše ultra nagrade biti će onaj koji nam da najbolji, najmaštovitiji i najbolje prokuhan odgovor.

 

1.) KOJA JE NAGRADA?

1x Borderlands 2 Premiere Club Edition PC

1x Upoznavanje Lauša

 

2.) KAKO DO NAGRADA?

Odgovorite na pitanje "Da je Bodredlands 2 komad voća ili povrća koje bi voće ili povrće on bio i zašto?"

Pobjednik će biti onaj koji na ovaj odgovor ponudi najmaštovitiji, najsmješniji i najkreativniji odgovor u obliku kratkog sastavka.

 

3.) TRAJANJE NAGRADNJAČE

Nagradnjača počinje 28. 9. 2012. i završava 5. 10. 2012. Rezultati će biti objavljeni u posebnom članku na Gamereportu i na Gamereport Facebook fanpageu.

 

4.) OBAVEZNI UVJET

Molimo vas da u odgovoru na nagradno pitanje obavezno priložite svoju e-mail adresu kako bi vas mogli kontaktirati u vezi predaje nagrade.

 

Nagradu ustupio Infomark...www.infomark.hr

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije