http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RESIDENT EVIL 6! NBA 2K13!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

RE6
Ljeto je gotovo. To možete zaključiti po izlasku iz vaše mračne sobe namijenjene gejmanju do sitnih jutarnjih sati, ali i pogledom na listu igara koje će se moći zaigrati u nekoliko narednih tjedana. Stigla je jesen, a s njom će i pregršt blockbuster igara

Novi Resident Evil 6 na tržištu će se pojaviti u utorak, 2. listopada. Iz Capcoma već mjesecima ponosno tvrde da se radi o njihovoj najambicioznijoj igri dosad. Unatoč tome, reakcije na demo verziju baš i nisu bile najpozitivnije, a ako vas zanima finalni proizvod, on će biti dostupan već sutra i to na PC, PS3 i Xbox 360 platformama.

 

 

 

War of the Roses najnovija je igra Fatshark-a, studija zaslužnog za PS3 i Xbox 360 verziju Bionic Commando Rearmeda 2. Bilo je tu još nekoliko igara, no nije jedna nije bilo značajno primijećena. War of the Roses je pak akcijska avantura smještena u Englesku tijekom 15.st. koja će se na tržištu pojaviti također 2. listopada i to kao PC ekskluziva.

 

 

Istoga dana možemo očekivati i NBA 2K13, najnoviju verziju najbolje simulacije košarke koja je iz godine u godinu toliko dobra da potpuno obeshrabruje EA u izdavanju vlastite NBA franšize. Ove godine očekuje se još malo poboljšana prošlogodišnja verzija, a jedina stvar koja se ističe je činjenica da je izvršni producent (!) na igri bio – Jay-Z.

 

 

Osim navedenih igara, ovoga tjedna moći ćemo zaigrati i Command & Conquer: The Ultimate Collection, kolekciju svih dosadašnjih 17 (!!) C&C igara te ekspanziju za Anno 2070 pod imenom 'Deep Ocean Expansion'.

 

Sljedećega tjedna također nas očekuje nekoliko hitova poput Dishonoreda, XCOM: Enemy Unknown te Fable: The Journey.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije